Kan være vendepunkt: Holger Rune taler ud efter comeback-sejr

25/10/2023 09:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Holger Rune havde god grund til at juble tirsdag aften, hvor han endelig vandt en tenniskamp.

Mest læste i dag

Det er lang tid siden, at Holger Rune har vist et højt niveau. Derfor er det også lang tid siden, at han sidst har vundet en tenniskamp.

Men tirsdag aften fik han sat en stopper for sejrstørken, da han vandt over Miomir Kecmanovic i første runde af ATP 500-turneringen i Basel.

Det var også første gang, at han havde Boris Becker med i boksen. Om det er hans tilstedeværelse, der har gjort, at han igen har været i stand til at sejre, er dog svært at sige.

Til gengæld lagde Rune ikke skjul på, at han var glad for at have ham med. Desuden har han allerede lært mange ting af deres samarbejde, selvom det kun har varet i et par uger.

"Det har været godt at arbejde med Boris indtil videre. Jeg har lært meget. Jeg gjorde nogle af de ting, vi har arbejdet på, i kampen. Jeg blev der og gjorde de ting, vi har snakket om," sagde Rune til ATP i vinderinterviewet ifølge TV 2 Sport.

"Jeg er bare superglad for, at jeg blev i kampen og var i stand til at vende tingene rundt."

Rune kom ikke specielt godt fra start, og det lignede derfor, at han var på vej mod endnu et nederlag.

I andet sæt begyndte han så småt at vise en anden side af sig selv. Da han formåede at bryde på et afgørende tidspunkt, fik han sendt kampen ud i et tredje sæt.

I sidste sæt fandt den 20-årige dansker et højt niveau frem. Han kæmpede stadig, og begik også flere fejl end han plejer, men han viste god energi. Og i sidste ende var det nok til at vinde over Kecmanovic.

Næste kamp bliver spillet torsdag, hvor han skal møde argentineren Sebastián Báez. Der er endnu ikke fastsat et specifikt tidspunkt for kampen.