Rasmus Højlund forsøgte at stoppe FCK-bussen: Derfor gjorde han det

25/10/2023 15:30

|

Nicolai Busekist

Manchester United-angriber Rasmus Højlund gjorde et forsøg på at stoppe FCK-bussen efter tirsdagens Champions League-kamp.

Mest læste i dag

Selvom man hedder Rasmus Højlund og er en af Danmarks mest kendte fodboldspillere, så kan man ikke altid få sin vilje. Det måtte den 20-årige angriber notere sig tirsdag aften.

Efter at have været med til at besejre FC København på Old Trafford, gjorde han nemlig et forsøg på at holde FCK-bussen tilbage. Og det var der en helt særlig årsag til.

Rasmus Højlund har nemlig en lillebror, der hedder Oscar, som er en del af truppen i FCK. Selvom de to skulle spille mod hinanden, var det ikke meget, de fik set til hinanden.

Netop dette fik Rasmus Højlund til at gøre et forsøg på at stoppe FCK-bussen, så han og familien kort kunne se hinanden. Men desværre fik han ikke sin vilje, da FCK-pressechef Jes Mortensen trak Oscar Højlund med sig, hvorefter bussen forlod Old Trafford.

"Du kan godt lige holde bussen i 10 minutter. Min mor og far er her,« råbte Rasmus Højlund således efter pressechefen ifølge B.T.

På trods af, at den unge angriber gjorde et ihærdigt forsøg på at få lidt tid sammen med sin familie, så lykkedes det ham desværre ikke. Til B.T. fortæller han desuden, at han og hans lillebror havde fået besked på, at de ikke måtte tale med hinanden forud for kampen.

Heldigvis nåede han at være en smuttur forbi omklædningsrummet, hvor han fik talt med sin lillebror. Dog havde han håbet på, at det kunne være blevet til lidt mere tid med familien, end det gjorde.

"Jeg ville ønske, at vi lige kunne have lidt tid sammen. Jeg var lige hurtigt inde i omklædningsrummet og sige hej til alle drengene osv., men ellers er det, som det er. Det kan være, vi lige får ringet sammen," siger han til B.T.