Max Verstappen med 'flabet stikpille' til fans efter buhråb

Af: Nicolai Busekist

|

24/10/2023 11:30

Red Bull-stjerne Max Verstappen har sendt en 'flabet stikpille' i retning af de fans, der mødte ham med buhråb i Austin.

Mest læste i dag

Det kom ikke som den store overraskelse, at Max Verstappen vandt USA's Grand Prix. Ganske vist startede han på en 6.-plads, men han var alligevel den klare favorit til at vinde.

Dermed kunne den tredobbelte verdensmester glæde sig over at have vundet sit løb nummer 50. Selvom det er en bedrift, der fortjener klapsalver og hæder, var det ikke alt, han fik. Han blev nemlig også mødt af høje buhråb fra dele af tilskuerne, da han gik på podiet.

Ikke nok med det, så kunne man tydeligt høre flere tilskuere råbe: 'Checo'. Her er der naturligvis tale om en hentydning til Verstappens holdkammerat, Sergio 'Checo' Perez. Han var en af de mest populære kørere på Circuit of the Americas, men kunne ikke hamle op med Verstappen.

Selvom den 26-årige hollænder måtte acceptere, at ikke alle tilskuere var glade for at se ham vinde, var han glad for sin sejr.

Efterfølgende har han også sendt en 'flabet stikpille' i retning af de tilskuere, der mødte ham med buhråb. I denne ombæring fik han også slået fast, at det intet betyder for ham, at de buher af ham.

"Nej. I sidste ende er det mig, der tager trofæet med hjem. Det er fint for mig," sagde Verstappen ifølge Metro, da han blev spurgt, om det gik ham på.

Det er langt fra første gang, at Verstappen er blevet mødt af utilfredshed fra dele af tilskuerne. Derfor er det heller ikke første gang, at han udtaler sig om, hvordan han har det med det.

Tidligere har han også fortalt, at han kommer for at vinde racerløb. Han går derfor ikke op i, om tilskuerne bryder sig om ham eller ej.