Skuffet Kevin Magnussen reagerer på nye opgraderinger

Af: Nicolai Busekist

|

23/10/2023 15:30

Formel 1-kører Kevin Magnussen fik ikke de nye Haas-opgraderinger at føle på banen i Austin.

Mest læste i dag

Haas har ikke introduceret større opgraderinger hele denne sæson. Derfor har de haft en af de dårligste biler i feltet.

De havde håbet på, at det ville være slut på Circuit of the Americas i Austin denne weekend. Men desværre gik det ikke, som det amerikanske hold havde håbet på.

Det er naturligvis også til stor irritation for danske Kevin Magnussen. Han havde nemlig håbet på at få mere ud af bilen, nu når han havde nye opgraderinger at gøre godt med. Løbet endte dog med at blive en stor skuffelse for den danske racerkører.

På trods af de nye opgraderinger, måtte han tage til takke med en plads som næstsidst. Og efter løbet forklarede han, at de nye opgraderinger ikke er tilstrækkelige til at bringe dem ind i kampen om pointene.

"Jeg havde stadig ingen fart på trods af de ændringer, vi lavede. Det var egentlig positivt, men var stadig ikke nok overhovedet," siger Kevin Magnussen til Viaplay ifølge DR.

Han forklarede også, at det endte med at handle om 'ren overlevelse' i Austin. Det var slet ikke, hvad han havde forventet, da han derimod havde håbet på mere fra de nye opgraderinger.

Kevin Magnussen var ikke i nærheden af at hente point til Haas. Det stod klart, at det næppe ville ske allerede efter fredagens kvalifikation. Her blev det nemlig ikke til mere end en 17.-plads.

Derfor er det svært at benægte det faktum, at der ikke har været meget forbedring fra Haas' side. Om opgraderingerne ikke er gode nok eller opsætningen har været forkert, skal Haas nu bruge den næste uge på at finde ud af.