Pep Guardiola ser City-transfermål som 'den bedste i verden'

Af: Nicolai Busekist

|

27/10/2023 09:30

Manchester City-træner Pep Guardiola ønsker at hente ham til klubben, da han ser ham som 'den bedste i verden' på sin position.

Mest læste i dag

Manchester City er altid på udkig efter nye spillere. Dette har fået Pep Guardiola og co. til at kigge efter en langsigtet afløser for Kevin de Bruyne. Den 32-årige belgier begynder nemlig så småt at nærme sig karrierens efterår.

I denne forbindelse har den engelske klub kig på flere spillere. Ifølge Sport Witness er der dog især én spiller, der er af interesse for Guardiola. Han skulle nemlig være meget ivrige efter at hente Jamal Musiala.

Det skyldes, at han ifølge Abend Zeitung ser ham som 'den bedste 10'er i verden' om et par år. 

City er dog ikke ene om at have et godt øje til ham. Det samme gør sig gældende for Premier League-rivalerne fra Liverpool. Faktisk lyder det, at Merseyside-klubben skulle være klar til at give ham et attraktivt tilbud.

På det seneste har der været rygter om, at Musiala kan forlade München. Han føler ikke, at han får tilstrækkeligt med spilletid under Thomas Tüchel, og overvejer derfor sine andre muligheder.

Hans 'toppræstationer og enorme talent' er ifølge Abend Zeitung ikke gået ubemærket hen, og Manchester City er en af de klubber, der er særligt interesserede i ham.

Det lyder dog, at han stadig føler sig godt tilpas i klubben, hvor han er gode venner med flere af sine holdkammerater. Dog skal klubben være villig til at 'strække sig økonomisk', hvis de skal beholde ham.

Angiveligt har Musiala et krav om at blive en af de bedst betalte spillere i klubben. Han ønsker at blive aflønnet med op mod 20 millioner euro om året, hvilket Harry Kane og Leroy Sane også tjener. I skrivende stund har han en årsløn på omtrent 8 millioner euro.