Formel 1-legender kommer med vild afsløring: Vi gjorde det inden løb

26/10/2023 12:45

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Formel 1-legenderne David Coulthard og Gerhard Berger er kommet med en vild afsløring, som næppe bliver mødt positivt af alle.

Mest læste i dag

De to Formel 1-legender David Coulthard og Gerhard Berger er kommet med lidt af en indrømmelse i podcasten 'Formula For Success'. Her har de nemlig begge indrømmet, at de har drukket forud for et løb i Formel 1.

I podcasten afslører Coulthard ifølge The Sun, at han drak alkohol forud for Italiens Grand Prix i 1995. Han fortæller også, at det var Berger, der fortalte ham, at det åbenbart var en tradition at gøre det.

"Du (Gergard Berger, red.) trak mig til side og forklarede, at det var en tradition at få en drink inden kvalifikationen i Monza. Jeg var en ung og letpåvirkelig kører, og du var grandprix-vinder," siger Coulthard.

"Der var blevet gjort klar, og jeg ville ikke sige nej, så de tog tre glas frem. De drak helt sikkert selv vand, men de gav mig en drink en halv time før kvalifikationen. Jeg drak det, og så tog jeg pole-position."

Her bryder Berger ind, for han ønsker at slå fast, at der bestemt ikke var vand i hans glad. Derimod var det blevet en tradition for ham, at han fik sig en drink forud for alle kvalifikationsløb

"David, jeg har altid drukket før kvalifikationen. Amaretto og så en espresso," lyder det fra Berger i podcasten.

Berger endte med at sætte det sidste punktum for sin karriere i Formel 1 i 1997. På daværende tidspunkt havde han været en del af sporten i intet mindre end 14 år. Derfor nåede han også at køre hele 240 løb, inden det var tid til at stoppe.

Coulthard blev derimod ved i længere tid, da han først stoppede i 2008. Siden da har han primært arbejdet som ekspert og kommentator.