Holger Rune var tæt på endnu et nederlag: Nu afslører Aneke Rune, hvordan alt ændrede sig

Af: Nicolai Busekist

|

26/10/2023 18:00

Holger Rune var tæt på at skrive endnu et nederlag på CV'et, men pludselig fik han vendt kampen på hovedet.

Mest læste i dag

Det var meget tæt på, at Holger Rune var endt med at indkassere endnu et nederlag. Men nærmest fra det ene sekund til det andet, fik han vendt kampen på hovedet.

Tirsdag aften spillede han mod Miomir Kecmanovic ved Swiss Indoors Basel-turneringen i Schweiz. Her lykkedes det ham at bryde den dårlige stime, men inden da lignede det, at han havde kurs mod endnu et nederlag.

Den 20-årige danske tennisstjerne tabte første sæt forholdsvis hurtigt. Ikke nok med det, så kom han også bagud 3-4 i andet sæt. Men én ting var med til at sætte ild til danskeren, som formåede at levere et flot comeback.

Med sig havde han sin nye træner Boris Becker, som var god til at kommunikere i spillerboksen. Og faktisk viste det sig at være afgørende for Rune, der fik hevet sig selv op.

Ifølge Aneke Rune, der er både mor og manager for sin søn, formåede Becker at hive Rune op på et helt afgørende tidspunkt. Havde han ikke været til stede i spillerboksen, var det måske blevet til endnu et nederlag for danskeren.

"Boris er helt rolig. Han tror på Holger, og det oser ud af ham, når Holger kommer over i sådan en situation. Han giver ham ro, minder ham om at trække vejret og siger, at det, han gør, er det rigtige," siger hun til B.T., og fortsætter:

"Og så er der måske et par små korrektioner her og dér taktisk, men Holger får følelsen af, at det er godt, det han gør inde på banen."