Liverpool-stjernes far kidnappet: Nu udlover politiet stor dusør

29/10/2023 17:33

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Liverpool-stjernen Luis Diaz' far er blevet kidnappet, hvilket har fået politiet til at udlove en stor dusør.

Mest læste i dag

Det colombianske politi er klar til at betale en stor dusør til alle, der har information om, hvor Liverpool-stjernen Luis Diaz' far befinder sig.

Luis Manuel Díaz Jimenez er blevet kidnappet, men politiet ved ikke, hvor han befinder sig.

Liverpool-stjernens mor har også været kidnappet, men hun blev reddet i nat. Desværre er det ikke lykkedes at finde hans far, hvilket har fået det colombianske politi til at åbne op for pungene.

De håber naturligvis på, at det store beløb kan få nogen til at tale. Ifølge et opslag på det sociale medie X, vil de give 200 millioner colombianske pesos for information, der kan føre til ham. Det svarer til lidt over 340.000 kroner.

Liverpool har søndag været i aktion mod Nottingham Forest, men Luis Diaz er naturligvis meget påvirket af situationen med sine forældre. Derfor har han heller ikke udtaget til søndagens kamp.

Jürgen Klopp, der er træner i Liverpool, er også meget berørt af det. Det forklarede han til BBC Sport i forbindelse med kampen mod Nottingham Forest

"Det er en bekymrende situation for os alle, og det har været en ret hård nat. Jeg har aldrig oplevet det før. Det er nyt for mig, men jeg har aldrig haft brug for at opleve det," sagde han.

I kampen kunne Diogo Jota bringe Liverpool i front med 1-0. Da han gjorde dette, valgte han at hylde sin holdkammerat ved at holde hans trøje op. Dermed fik han og resten af truppen vist, at de tænker på Luis Diaz i den svære stund.