Storklub vil betale 190 millioner for Pierre-Emile Højbjerg

28/10/2023 11:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Rose/Getty Images
Tottenham overvejer at skille sig af med Pierre-Emile Højbjerg, og en storklub er klar til at betale for ham.

Mest læste i dag

Pierre-Emile Højbjerg skiftede til Tottenham i sommeren 2020. Siden da har han været en vigtig spiller for den engelske klub. Derfor har han også været på banen i stort set alle kampe, hvorfor han har spillet i alt 154 kampe for klubben.

I sidste sæson fik han mere end 3.800 minutter på banen fordelt på 44 kampe. Han formåede endda at bidrage til 12 mål. Derfor kan man ikke komme udenom, at den 28-årige dansker gjorde sit for det London-baserede mandskab.

Men efter Ange Postecoglou er kommet til som træner, har det hele ændret sig. Den australske træner har ikke den store fidus til Højbjerg, hvilket betyder, at han tilbringer det meste af tiden på bænken.

Han er raslet ned i hierarkiet, efter at Postecoglou har lavet markant om i truppen. I denne sæson har han kun været på banen i otte kampe i Premier League, hvor det er blevet til samlet set 200 minutters spilletid.

Den danske landsholdsstjerne er ikke selv tilfreds med denne situation, skriver mediet The Hard Tackle. Derfor forventes det, at han vil presse på for at kunne forlade klubben i det kommende transfervindue i januar.

Ifølge mediet Calciomercatoweb er Tottenham åbne for at skille sig af med Højbjerg, hvis det rette bud kommer. Der var flere interesserede klubber i sommer, men en aftale kom aldrig i stand.

Det kan dog blive en realitet i januar, hvor Atletico Madrid står klar til at hente ham. Calciomercatoweb skriver, at den spanske storklub skulle være meget opsatte på at hente ham.

La Liga-klubben er villige til at betale 25 millioner euro for at hente Højbjerg, hvilket svarer til omtrent 190 millioner danske kroner.