Holger Rune prøvede med noget helt nyt: Boris Becker han have haft finger med i spillet

Af: Nicolai Busekist

|

27/10/2023 17:00

Torsdag aften spillede Holger Rune mod Sebastian Baez, hvor især én ting var anderledes.

Mest læste i dag

Holger Rune ser så småt ud til at have fundet sit spil igen. Det viste han især i andet sæt mod argentinske Sebastian Baez, hvor han vandt med 6-1.

Men det var ikke blot hans spil på banen, der havde ændret sig torsdag aften. Den danske tennisstjerne forsøgte sig nemlig også med noget helt nyt, da ikke havde sin omvendte kasket på hovedet, som han plejer.

I et interview efter kampen forklarede han, at det primært var varmen i arenaen, der fik ham til at smide kasketten. I første kamp i Basel tog han sig selv i at rette på den flere gange undervejs i kampen.

Han endte med at sejre i sin første kamp, selvom han faktisk var på vej mod et nederlag. Derfor besluttede han sig tydeligvis for os at forsøge sig uden kasket i sin anden kamp.

"Jeg er ikke overtroisk, men det gik jo meget godt. Det er godt at få luft til håret, hvis man vil have hår, når man bliver 50 år," sagde han også i sit vinderinterview til ATP.

Men nu har det vist sig, at det måske ikke blot var ønsket om at have hår på hovedet i fremtiden, der fik ham til at droppe kasketten.

Ifølge hans mor og manager, Aneke Rune, havde danskerens nye træner, Boris Becker, måske også en finger med i spillet.

"Holger har puslet med det i ny og næ, men Boris havde det selv sådan, da han spillede, at jo mindre tingeltangel, der forstyrrede, jo bedre. Altså ingen kasketter, halskæder og så videre. Måske Holger kunne nikke genkendende til det," skriver hun i en sms til B.T.