Jonas Vingegaards chef er slet ikke tilfreds: 'Det giver ingen mening'

26/10/2023 11:18

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Richard Plugge, der er chef for Jonas Vingegaard, er ikke tilfreds med det.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard skal køre Tour de France næste år. Her får han en gylden chance for at vinde sit tredje Tour de France i træk. Om det bliver tilfældet, er naturligvis svært at spå om.

Men i hvert fald har han bekræftet, at han er glad for den nye rute. Derfor ser han også frem til at deltage i det franske etapeløb næste år. Han ser det nemlig selv som en rute, der på papiret passer rigtig godt til ham.

"Det er en ret fed rute med tre utrolig svære uger, som passer mig ret godt på papiret. Så jeg er meget glad for det, og jeg glæder mig virkelig til at køre den," sagde han til B.T.

Selvom den danske stjerne er glad for at se den nye rute, så er det ikke en begejstring, som alle deler. En af dem, der ikke ser helt så positivt på den nye rute, er hans chef Richard Plugge.

Han er nemlig slet ikke tilfreds med det faktum, at feltet skal igennem en grus-etape i Italien. Han mener, at det slet ikke havde behøvet at være en del af ruten, da det kan føre til uheld.

"Det behøvede ikke være en del af ruten. Det giver ingen mening. Jeg forstår ikke, hvorfor de gør det igen. Man introducerer et uheldselement - det er for meget. Grus kan have en stor indflydelse på resultatet, udelukkende på grund af uheld," sagde Plugge ifølge mediet Cyclingnews.

Selvom Plugge ikke er tilfreds med denne del af ruten, er det dog svært at tro, at det skulle få arrangørerne til at lave det om. Derfor skal Vingegaard forvente at skulle køre en del på grus.