Jonas Vingegaard er ikke alene: Nu reagerer Tadej Pogacar også positivt

26/10/2023 16:00

|

Nicolai Busekist

Jonas Vingegaard er ikke ene om at have et positivt syn på det, da Tadej Pogacar også har meldt sig ind i koret.

Mest læste i dag

Der er en klar forventning om, at Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar næste sommer igen skal konkurrere om den samlede sejr i Tour de France. Og onsdag blev ruten for næste udgave af det franske etapeløb endelig afsløret.

I denne forbindelse har Vingegaard afsløret, at han ser positivt på ruten. Og nu lyder det også, at Pogacar mener, at ruten passer godt til ham.

"Ruten ser god ud. Jeg kan virkelig godt lide den første uge, der er en smule hårdere end de seneste år. Man er nødt til at møde op til Tour-starten i virkelig god form," siger Pogacar til sportsavisen L'Equipe ifølge Ritzau.

Pogacar er også overbevist om, at særligt de tre sidste etaper kommer til at være vigtige. Faktisk går han så vidt at sige, at de kan ende med at afgøre, hvem der vinder samlet.

Den sidste enkeltstart kan vise sig at være en fordel for sloveneren. Han bor til dagligt i Monaco, og netop her kommer enkeltstarten til at ligge. Den 21. etape består nemlig af en enkeltstart på vejene mellem Monaco og Nice.

Det er naturligvis noget, han er glad for, da han træner på vejene stort set hver dag. Det betyder, at han kender dem og terrænet rigtig godt.

"Enkeltstarten mellem Monaco og Nice er meget interessant. Jeg ser virkelig frem til den, og man er nødt til at møde frem til sidste etape med gode ben for at vinde," lyder det, inden han fortsætter:

"Det er specielt at skulle køre Touren på de veje, hvor jeg træner det meste af året. Når jeg ser på profilerne på de sidste etaper, så kommer jeg naturligt til at smile. Det lover virkelig godt."