Tennisstjerne smadrer bold direkte i ansigtet på tilskuer - men undgår diskvalifikation

Af: Nicolai Busekist

|

27/10/2023 14:00

Daniil Medvedev smadrede utilsigtet en bold i ansigtet på en fan ved ATP-turneringen i Wien, men undgik at blive diskvalificeret.

Mest læste i dag

Daniil Medvedev løb en stor risiko, da han slog en bold ud med tilskuerne under ATP-turneringen i Wien. Han ramte en fan direkte i ansigtet, men undgik at blive diskvalificeret.

Dette har fået mange til at reagere, da Novak Djokovic blev diskvalificeret fra US Open tilbage i 2020 for en lignende hændelse. Derfor har mange af serberens fans ifølge Express kritiseret, at Medvedev stadig er med i turneringen.

Den russiske spiller blev slået ud i anden runde af Shanghai Masters, og er i denne uge vendt retur i Wien. I første runde stod han overfor Arthur Fils, som han havde nemt ved at besejre. Her vandt han med cifrene 6-4, 6-2.

Men kampen var ikke uden drama. På vej mod sejren i andet sæt, fik Medvedev ikke fat i en serv fra Fils. Derfor ramte den muren bag ham, og derefter svingede han sin ketsjer efter bolden, hvilket sendte den direkte ind i ansigtet på en tilskuer.

Den 27-årige undskyldte straks og gik hen for at se til tilskueren. Men mange har anset ham for at være heldig, da han fik lov til at fortsætte kampen og sikre sin plads i anden runde.

I fjerde runde af 2020 US Open slog Djokovic en bold ind i mængden og undskyldte straks, men arrangørerne traf en voldsom beslutning og udsendte en meddelelse om, at serberen var blevet smidt ud.

"I overensstemmelse med Grand Slam-regelbogen, efter hans handlinger med forsætligt at slå en bold farligt eller hensynsløst inden for banen eller at slå en bold med uagtsom tilsidesættelse af konsekvenserne, diskvalificerede US Open-dommeren Novak Djokovic fra 2020 US Open," lød det.