Andreas Christensen kommer med indrømmelse

Af: Nicolai Busekist

|

29/10/2023 07:30

Den danske forsvarsspiller Andreas Christensen er kommet med en stor indrømmelse.

Mest læste i dag

Andreas Christensen var i aktion lørdag, hvor FC Barcelona og Real Madrid tørnede sammen i El Clásico. I denne omgang endte det med en 2-1-sejr til Madrid.

Efter kampen gav den danske landsholdsspiller et interview til TV 2 Sport. Her blev han spurgt, om han i denne sæson har spillet kampe, hvor han burde være blevet på sidelinjen.

"Jeg kommer ikke til at indrømme det, men der er nogle kampe, hvor jeg har haft ondt," lød svaret efter et stykke tid fra 'AC'.

Han fortæller også, at der har været kampe, hvor han har spillet med smerter. Han vil dog ikke indrømme, at han i denne sæson er gået på banen, uden at have følt sig klar til at spille.

Desværre for 'AC' har denne sæson været præget af en del skader. Især starten af sæsonen har budt på skader, hvorfor han i den indledende del af sæsonen ofte blev udskiftet.

Barcelona-træner Xavi har været nødt til at gøre dette, da Andreas Christensen ikke har været helt på toppen. Alligevel har han valgt at bruge ham i det omfang, der har været muligt.

'AC' er godt klar over, at han i denne sæson har været hæmmet af skader. Derfor tager han det også som et cadeau fra Xavi, at han har valgt at bruge ham i det omfang, det har været muligt.

"Jeg har taget det som et klap på skulderen, at jeg faktisk har været vigtig nok til at skulle spille, når jeg har været på de der 80-85 procent," sagde danskeren også efter lørdagens El Clásico.

I de seneste fire kampe er det dog gået bedre med spilletiden for Christensen. Her har han nemlig været på banen fra start til slut.