Holger Rune bliver præsenteret for besked fra mor: Så bryder han ud i grin

29/10/2023 16:52

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Holger Rune blev under et interview præsenteret for en besked fra sin mor, som fik ham til at grine.

Mest læste i dag

Lige siden Holger Rune for alvor fik sit store gennembrud på tennisscenen, har han haft sin mor ved sin side. Derfor er Aneke Rune blevet et næsten lige så kendt navn som sønnikes.

Og selvom hun har været ved hans side, når han har trænet og spillet turnering, har hun også forsøgt at få ham til at holde fri.

Dette bliver afsløret i et interview med L'Equipe, hvor den unge dansker bliver præsenteret for en besked fra sin mor. Han bliver spurgt, om det er rigtigt, at han af sin mor er blevet beordret til at tage en fridag.

Det var dog mest Runes svar til dette, der fik intervieweren til at stille spørgsmål omkring det. Da hans mor bad ham om at tage en fridag, spurgte han nemlig 'hvad han havde gjort galt'. Og da han bliver spurgt om dette, både griner han og bekræfter, at det er rigtigt.

"Det er rigtigt. En dag væk føltes som to uger. Når du er ung og i god form, vil du bare gerne afsted og have det sjovt. Jeg spillede meget, og jeg var samtidig meget disciplineret også med Lars (Christensen, Runes træner, red.), min mor og alle omkring mig," siger han.

På det seneste har tingene desværre ikke fungeret helt så godt for Rune. Derfor har han måske haft brug for en lille pause til at lade batterierne op.

I næste uge skal han igen i aktion, hvor han skal spille Paris Masters. Her skal han forsøge at skrabe point sammen til at kvalificere sig til sæsonfinalerne i Torino.