Carlos Alcaraz taler ud efter chokerende nederlag

Af: Nicolai Busekist

|

01/11/2023 13:33

Spanske Carlos Alcaraz blev slået ud af Paris Masters i sin første kamp i turneringen.

Mest læste i dag

Carlos Alcaraz vendte tirsdag aften retur efter en skade. Her spillede han mod kvalifikationsspilleren Roman Safiullin, hvorfor der var en klar forventning om, at den spanske stjerne ville vinde.

Langt de fleste havde regnet med, at russiske Safiullin ikke ville have den mindste chance for at vinde. Alligevel lykkedes det ham at overraske de mange seere verden over.

Den 26-årige russiske spiller vandt nemlig i to sæt med cifrene 6-3 og 6-4. Derfor fik Alcaraz bestemt ikke det comeback, som han havde håbet på at få. Tværtimod viste han et niveau, der var langt under, hvad han normalt præsterer på.

Det var tydeligt at se, at han aldrig fandt en rytme i kampen. Og efter kampen sagde han selv, at han ikke følte sig tilpas under kampen.

"Jeg følte mig ikke tilpas under kampen. Jeg bevægede mig ikke ordentligt. Kvaliteten i mine returneringer var på et fint niveau, men jeg skal forbedre mit fysiske spil," sagde den 20-årige spanier på et pressemøde ifølge ESPN.

Hertil kom han også ind på, at det har været en lang sæson. Derfor er han begyndt at blive træt og udkørt, hvilket ifølge spanieren også have betydning for hans spil.

"Sæsonen har været virkelig, virkelig lang, og det har nok også en indflydelse på mit spil," sagde han også.

Selvom han blev slået ud af Paris Masters, har Alcaraz allerede sikret sig en plads ved sæsonfinalerne i Torino. Derfor er der ingen fare for, at han mister denne.

Til gengæld tyder alt på, at han bliver nødt til at droppe sit mål om at slutte året af som verdensetter.