Kevin Magnussen afslører årsagen til hans skræmmende ulykke i Mexico

Af: Nicolai Busekist

|

31/10/2023 11:00

Kevin Magnussen var søndag involveret i en alvorlig ulykke i Mexicos Grand Prix. Nu afslører han, hvad der forårsagede ulykken.

Mest læste i dag

Den danske racerkører var søndag aften dansk tid involveret i en voldsom ulykke i Mexicos Grand Prix. Kevin Magnussen kolliderede med en barriere med høj fart, hvorfor hans racer blev ødelagt. Efter at være hoppet ud, kunne han se til, mens den gik i brand.

Hele ulykken så meget mærkværdig ud, da han pludselig mistede vejgreb med bilen. Derfor har der også været spekuleret i, hvad der konkret gik galt forud for hans kollision.

Nu har Magnussen selv udtalt sig om, hvad der gik galt. Det har nemlig vist sig, at det venstre baghjulsophæng var gået i stykker, hvilket fik bilen til at trække pludseligt mod venstre.

"Jeg kørte galt efter det venstre baghjulsophæng gik i stykker. Det skete et dårligt sted, og jeg ramte væggen. Jeg fik et slag på mine hænder, og de gjorde lidt ondt, men de har det fint," sagde han ifølge PlanetF1.

"Vi er nødt til at undersøge lidt mere, hvad der præcist skete, da det bare gav op. Før det gik det okay. Jeg sad fast i trafikken i lang tid og sled mine dæk, men jeg ved ikke, om det, der forårsagede fejlen, havde en indflydelse et stykke tid i forvejen."

Det var derfor ikke en fejl fra Magnussens side, der gjorde, at han endte med at køre galt. Derimod var det et problem med bilen, der fik store konsekvenser for den danske racerkører.

Efter ulykken var den danske stjerne nødt til at udgå fra løbet, da hans bil var blevet smadret, og derfor ikke kunne køre videre.