Kevin Magnussen taler ud efter voldsomt uheld

Af: Nicolai Busekist

|

30/10/2023 09:30

Kevin Magnussen var søndag aften dansk tid involveret i et voldsomt uheld i grandprixet i Mexico.

Mest læste i dag

Den danske racerkører var søndag aften involveret i et voldsomt uheld, som endte med at sende ham ud af grandprixet i Mexico. 

På et tidspunkt mistede han kontrollen over sin Haas-racer, og endte kort efter med at smadre ind i en barriere. Det fik store konsekvenser for hans racer, der ikke blot blev hårdt medtaget, men også begyndte at brænde.

"Det skete på et dårligt sted, og jeg ramte muren, så jeg fik et slag på mine hænder, og de gjorde en smule ondt, men de har det fint," siger Kevin Magnussen i et interview, Haas har delt på sin hjemmeside.

Det har vist sig at være en fejl i den bagerste affjedring, der fik den danske racerkører til at miste kontrollen over bilen. Derfor nåede han desværre også kun at køre 33 af 71 omgange, da Formel 1-feltet var en tur forbi Mexico City.

Efter den voldsomme kollision med barrieren, var Magnussen hurtig til selv at kravle ud af bilen. Derefter kravlede han om på den anden side af barrieren, hvorfra han kunne se sin bil gå op i flammer.

"Vi er nødt til at undersøge mere om, præcis hvad der skete, da den bare gav op," lyder det også fra danskeren.

Han fortæller også, at det til en start gik fint, selvom han var fanget i trafikken og sled sine dæk. Han slår dog samtidig fast, at han ikke ved, om dette kan have haft indflydelse på fejlen.

Løbet gik en anelse bedre for Magnussens holdkammerat Nico Hülkenberg. Han kom trods alt helskindet gennem løbet, men måtte nøjes med en 13.-plads. Derfor var der ingen point at tage med videre fra Mexico for Haas-teamet.