Michael Schumachers advokat afslører: Derfor ønsker familien ikke at fortælle om hans tilstand

29/10/2023 09:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Paul Gilham/Getty Images
Det er de færreste, der har kendskab til Michael Schumachers tilstand, efter han i 2013 var i en grim skiulykke.

Mest læste i dag

Det har i mere end ti år kun været Michael Schumachers nærmeste, der har haft kendskab til hans tilstand efter den forfærdelige ulykke i 2013.

Derfor ved den brede offentlighed ikke, hvordan det står til med Formel 1-legenden. Nu fortæller Schumachers advokat gennem 15 år, Felix Damm, hvorfor familien ikke ønsker at komme med en konkret melding om hans tilstand.

Det gør han ifølge B.T. i et interview med Legal Tribune Online.

"Det var altid et spørgsmål om at beskytte privatlivet. Vi havde naturligvis mange diskussioner om, hvordan vi skulle gøre det," siger han.

"Vi overvejede også, om en endelig meddelelse om Michaels helbredstilstand kunne være den rigtige måde at gøre det på. Men det ville ikke have været enden på det, da der ville have været et konstant tryk på for at få opdateringer. Få 'statusrapporter'."

Schumacher var i december 2013 involveret i en grim ulykke, da han stod på ski. Her faldt han og slog hovedet på en sten. Det medførte, at han måtte ligge i kunstig koma i et halvt år.

På daværende tidspunkt havde han og Damm arbejdet sammen i fem år. Selvom ulykken ikke var sket, da de indledte deres samarbejde, har Schumacher altid haft et ønske om at beskytte sit og familiens privatliv.

Schumacher har altid været meget efterspurgt i medierne, men efter ulykken tog det naturligvis til. Blandt andet stod der journalister og fotografer ved hospitalet i Grenoble i lang tid. Her stod de med håbet om at kunne få nyt om den tidligere Formel 1-kørers tilstand.

Men intet har ændret sig siden da. Familien ønsker fortsat ikke at udtale sig om hans tilstand.