Jason Watt med trist melding til Kevin Magnussen

Af: Nicolai Busekist

|

29/10/2023 18:16

Jason Watt er kommet med en trist melding til Kevin Magnussen.

Mest læste i dag

I Austin introducerede Haas en helt ny bil, der bød på et væld af opgraderinger. Derfor var der også store forventninger til, at de ville forbedre deres resultater på banen. Faktum er dog, at det ikke er sket.

Ugen efter et Haas og resten af feltet rykket videre til Mexico. Heller ikke her har Haas haft succes med at få bilen til at spille. Det betyder, at både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg stadig har svært ved at melde sig ind i kampen om pointene.

Dette har fået Jason Watt til at komme med en meget kedelig melding til Magnussen og resten af Haas-holdet. Den tidligere racerkører er nemlig bange for, at tiden er ved at løbe ud for dem.

"Uanset om man endnu ikke har knækket koden til, hvordan bilens setup skal være med de nye opdateringer, så burde de tidlige tegn i min bog altså være, at kørerne med det samme burde have mærket en forbedring i selve løbet, når de kørte bag andre biler. Men det er vist ikke nogen underdrivelse at påstå, at begge Haas-biler i Texas’ grand prix havde en sløj søndag," skriver han i sin klumme hos Ekstra Bladet.

"Når jeg blot for en uge siden skrev, at jeg tror på Magnussen, så er det fortsat tilfældet, men tiden løber ud for teamet med hensyn til at få samlet brugbart data ind. De skal til at få sat en nogenlunde 2024-bil sammen."

Magnussen får muligheden for at vise, at bilen er forbedret søndag aften dansk tid, hvor feltet bliver sendt ud til løbet på Autódromo Hermanos Rodríguez.