Jude Bellingham tangerer vild Ronaldo-rekord

30/10/2023 15:51

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Jude Bellingham har fået en fantastisk start i Real Madrid, efter at være skiftet til den spanske storklub denne sommer.

Mest læste i dag

I lørdagens El Clasico var Jude Bellingham igen på pletten, da han scorede begge mål i Real Madrids 2-1-sejr over FC Barcelona. Det har bragt den 20-årige midtbanespiller op på siden af flere af klubbens største legender.

Den unge englænder har nu scoret 13 mål i 13 kampe for Real Madrid. Det er kun Cristiano Ronaldo og Alfredo Di Stéfano, der har opnået at gøre det samme i deres 13 første kampe for klubben. Inden Ronaldo forlod klubben, nåede han at score 450 mål. Derfor har Bellingham stadig et stykke vej.

Til gengæld kan han glæde sig over at have fået en bedre start end Ferenc Puskas, der scorede 11 mål. Han har også overgået både Raul og Hugo Sanchez, der begge scorede syv mål, lyder det fra avisen AS.

Real Madrid var bagud 0-1, men i anden halvleg skruede Bellingham op for tempoet. Han scorede begge mål for hovedstadsklubben, hvoraf det sidste blev scoret i tillægstiden. Dermed er han også topscorer i La Liga, hvor han har scoret ti mål i ti kampe.

Og Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er overbevist om, at Bellingham slet ikke er færdig med at score mål i denne sæson.

"Bellingham kan nemt nå op på 20 eller 25 mål i denne sæson," sagde Ancelotti ifølge Reuters.

"Selv om vi ikke tænker på ham som en målscorer, så scorer han i øjeblikket mange mål. Men vi forventer også mål fra angriberne."

Ancelotti forklarede også, at det var Bellinghams første mål, der ændrede hele dynamikken i kampen mod FC Barcelona. Det var som om, at det fik spillerne op i et nyt gear.