Nico Hülkenberg efter dårlige resultater: Forhåbentlig en brat opvågning

Af: Nicolai Busekist

|

30/10/2023 17:30

Haas har ikke formået at få det optimale ud af deres nye opgraderinger - og det har fået konsekvenser.

Mest læste i dag

Det er de færreste, der er i tvivl om, at Haas ikke har haft en god sæson. Tværtimod har det været et skuffende år for det amerikanske hold, der har haft svært ved at hænge i.

Søndagens løb i Mexico var heller ingen undtagelse. Her måtte Kevin Magnussen udgå efter et voldsomt uheld, som forårsagede stor skade på hans racer.

Det gik heller ikke meget bedre for hans holdkammerat Nico Hülkenberg. Faktisk lå han i lang tid til at sikre sig point, men det ændrede sig i slutningen af løbet. Her var hans dæk så slidte, at han raslede ned i tabellen, og endte med at køre over målstregen som nummer 13.

Derfor blev det igen ikke til et eneste point for Haas. Det er fjerde grandprix i træk, at hverken Hülkenberg eller Magnussen får scoret point til holdet.

Hvad der har været med til at gøre det endnu værre er, at Daniel Ricciardo sikrede sig en 7.-plads i Mexico. Dermed sikrede han seks point til AlphaTauri, som nu har overhalet Haas i  konstruktørmesterskabet, hvorfor det  amerikanske team nu ligger sidst.

Og spørger man Hülkenberg, så mener ikke blot, at det er en uundgåelig placering for holdet. Han håber også på, at det er en brat opvågning for alle på fabrikken.

"Det er jo uundgåeligt, siger Nico Hülkenberg til Ekstra Bladet og peger på de manglende opgraderinger som årsagen til Haas' dårlige præstationer i år.

"Det er forhåbentlig en brat opvågning for alle derhjemme på fabrikken, for med det her tempo kan man ganske enkelt ikke konkurrere i Formel 1."