'Jeg ville nok sætte penge på det': Lewis Hamilton med forudsigelse om Max Verstappen

Af: Nicolai Busekist

|

01/11/2023 10:00

Lewis Hamilton er kommet med en forudsigelse om Max Verstappen, som han er villig til at sætte penge på.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Max Verstappen har gang i en rigtig god sæson. Hvis han formår at vinde de tre resterende løb i sæsonen, vil han have opnået intet mindre end 19 sejre i denne sæson.

Skulle den tredobbelte verdensmester formå at gøre dette, vil han have vundet 86,4% af alle løb i denne sæson. Dermed kan han skrive endnu en rekord på sit CV, da han vil have overgået Alberto Ascaris rekord fra 1952 på 75%.

Han er dog ikke den eneste, der håber på at sejre i de kommende løb. Det samme gør Hamilton. Men selvom en sejr ville betyde rigtig meget for ham, er han klar til at sætte sine penge på sin hollandske rival.

"Det giver os bestemt en masse selvtillid," sagde Hamilton ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om Mercedes' fart på det seneste.

"På samme tid sidste år gjorde vi det samme. Men jeg mener, at vi sidste år var tre tiendedele bag Max i kvalifikationen eller sådan noget. Jeg blev nummer to, men han stak af med sejren."

"Så vi spejler egentlig bare, hvad vi gjorde sidste år. Derfor er vi nødt til at lave nogle virkelig store ændringer til næste år."

"Selvfølgelig var de i Bahrain tidligere i år 1,5 sekunder hurtigere end os per omgang. Som minimum, så er det vigtigste er at sikre sig, at det ikke er tilfældet i Bahrain (næste år, red.)."

"Forhåbentlig vil de næste par løb være tætte, men jeg vil nok sætte penge på det: at Max kommer til at vinde 18-19 sejre med den bil."