Aneke Rune sætter sin lid til Djokovic: Så er det rigtigt for Holger

Af: Nicolai Busekist

|

02/11/2023 08:00

Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, sætter sin lid til Novak Djokovic.

Mest læste i dag

Holger Rune har i denne sæson arbejdet sammen med flere forskellige trænere. Blandt andet har han haft et samarbejde med Patrick Mouratoglou, men det besluttede den 20-årige dansker at ophæve.

I stedet har han indgået et samarbejde med tyske Boris Becker. Han har ikke blot en fortid som tennisspiller, men har også tidligere været træner for Novak Djokovic.

Fra 2013 til 2016 var han træner for den serbiske stjerne. I denne periode havde de stor succes sammen, og derfor er Djokovic også fan af Runes beslutning om at tilknytte Becker.

Og der bliver naturligvis taget rigtig godt imod serberens ord hos Rune-lejren. Her bliver det desuden også afsløret, at det ikke kun er Djokovic, der har rost Runes beslutning om at indgå en aftale med Becker.

"Det er faktisk ikke kun Novak, der har sagt det. Der er jo rigtig mange tidligere topspillere, som har været ude og udtrykke, at det sgu er et meget godt match det her. Og det betyder selvfølgelig noget, men det betyder jo allermest, at jeg kan se, at Holger har det godt," siger Aneke Rune til TV 2 Sport.

"Men det er jo klart, at en spiller som Novak ved, hvad han selv fik ud af at arbejde med Boris, og Holger er jo lidt hans lillebror på mange måder. Med de ting, de gør. Så jo, det lytter vi også på. Jeg er helt sikker på, at når Novak siger, det er det rigtige for Holger, så er det rigtigt for Holger."

Onsdag aften formåede den unge dansker at spille sig videre i Paris Masters med en sejr over Dominic Thiem.