Stor bombe: Zlatan Ibrahimovic nærmer sig comeback

Af: Nicolai Busekist

|

01/11/2023 13:26

Zlatan Ibrahimovic indstillede i sommer sin karriere som fodboldspiller, men nu kan han være på vej tilbage.

Mest læste i dag

I sommer blev AC Milan en profil fattigere, da svenske Zlatan Ibrahimovic meddelte, at han ville stoppe sin karriere.

Siden da har der naturligvis været spekuleret i, hvad fremtiden skulle byde for den svenske angriber. Og nu ser det ud til, at det ikke er sikkert, at han er helt færdig med at spille fodbold alligevel.

AC Milan skulle stå klar til at give ham en ledende rolle i klubben, hvis han er åben for at vende tilbage. Og ifølge avisen Gazzetta dello Sport er de to parter faktisk ved at nærme sig en aftale, hvorfor Ibrahimovic kan vende tilbage til truppen.

I de seneste uger har klub og spiller været i nærmest konstant kontakt. Der er endnu ikke blevet aftalt noget konkret, men det tyder på, at han vil gøre comeback i AC Milan.

Selvom han er 42 år gammel, kan det derfor vise sig, at Ibrahimovic vender retur til Serie A. Sandsynligvis vil der være tale om en kort aftale, men der er - som sagt - ikke blevet aftalt noget konkret endnu.

Hertil er det naturligvis også værd at nævne, at AC Milan-træner Stefano Pioli faktisk skulle være stor fortaler for at få den rutinerede angriber tilbage i truppen.

Årsagen til dette er, at han mener, at han kan have stor indflydelse på resten af truppen. Derfor har han naturligvis heller ikke i sinde at stille sig i vejen for, at Ibrahimovic får muligheden for at gøre comeback.

Ibrahimovic meldte ud om sit karrierestop i starten af juni, og efter seneste sæsons afslutning, har han ikke spillet professionel fodbold.