Efter overbevisende præstation mod Tyson Fury: Francis Ngannou forhandler med ny boksestjerne

31/10/2023 17:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Francis Ngannou leverede en flot præstation mod Tyson Fury, og er nu i forhandlinger med en ny boksestjerne.

Mest læste i dag

MMA-stjernen Francis Ngannou blev lørdag nægtet en sejr over sværvægtsmester Tyson Fury i sin første professionelle boksekamp. Og det er blevet mødt med stor kritik.

Den tidligere UFC-stjerne slog Fury i gulvet i tredje runde, men endte med at tabe kampen på en delt beslutning.

Og nu lyder det, at promoter Eddie Hearn arbejder på en kamp mellem Francis Ngannou og Anthony Joshua i Afrika. Han mener, at det kan blive en lige så stor kamp som 'Rumble in the Jungle' mellem Muhammad Ali og George Foreman i 1974.

"Jeg kan slet ikke tro, at jeg siger det her, men Francis Ngannou vs Anthony Joshua bliver en kæmpe kamp," sagde Hearn til talkSPORT.

"Hvis jeg er Francis Ngannou, ser jeg på det og siger: 'Giv mig den størst mulige kamp'. Og det er to kampe. Det er Anthony Joshua eller Deontay Wilder."

"De er de to store kampe for Ngannou mod to store mænd. Men vi får se. Jeg kan slet ikke tro, at vi taler om det her."

Joshua skal potentielt i kamp mod Wilder i enten marts eller april næste år. Den britiske bokser vil dog gerne holde sig aktiv indtil da, og derfor undersøger de mulighederne for en kamp mod Ngannou.

"AJ ønsker at kæmpe i december eller januar. Vi har også talt meget kort med Ngannou-lejren for at sige, at vi ville være villige til at se på den kamp.

"Jeg ville elske at se den kamp i Afrika: 'Rumble in the Jungle 2' ville være utrolig mellem to sværvægtsgiganter."

"Men AJ ønsker at vinde verdensmesterskabet i sværvægt. Det er hovedfokus. Så uanset hvilken vej, der vil bringe ham derhen hurtigst, er det, han vil."