Vild video går viralt: MMA-stjernen Paulo Costa i slagsmål med fan

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2023 18:00

MMA
UFC 294 havde mere at byde på, end der var planlagt. Pludselig endte MMA-stjernen Paulo Costa nemlig i slagsmål med en fan.

Mest læste i dag

Paulo Costa var til stede i Etihad Arena, hvor han måtte se til fra tilskuerrækkerne, efter selv at have trukket sig fra begivenheden.

Det var planen, at han skulle have mødt Khamzat Chimaev i oktagonen. Desværre blev det ikke en realitet, da han var nødt til at trække sig med en skade i den ene albue.

Det medførte, at den tidligere UFC-mester Kamaru Usman besluttede at tage imod kampen mod Chimaev ved UFC 294. Det har han fået stor ros for, da han gjorde det med kort varsel.

Selvom det ikke var planen, at Costa skulle kæmpe, så endte han faktisk i slagsmål alligevel. Pludselig brød et slagsmål ud mellem ham og en fan, der gik til angreb på ham.

En video af dette er gået viralt på det sociale medie X. I denne video ser man, hvordan en tilskuer pludselig kaster sig hen mod brasilianeren, som han ivrigt forsøger at komme hen til.

Costa var ikke meget for at blive indblandet i et slagsmål med en fan, men forsvarede sig alligevel med et par slag. Den vrede tilskuer ramte ikke Costa, da sikkerhedsfolkene nåede at gribe ind.

Den brasilianske MMA-kæmper blev til sidst ført væk tilbage til sin plads, da arenaens sikkerhedsfolk arbejdede for at genoprette fred og orden. Tjek det ud nedenfor:

Den 32-årige har selv skrevet på X efterfølgende, hvor han skrev: "Jeg sagde til jer, at jeg godt kunne kæmpe i aften."

I et andet opslag skrev han: "Ved du hvad? Teknisk set kæmpede jeg i #UFC294. Jeg slog allerede tre tjetjenere i et slagsmål. Giv mig mine sejre."