Tyson Fury udnævner sværvægtsbokseren med det hårdeste slag - og det er ikke Deontay Wilder

22/10/2023 10:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images
Tyson Fury er ikke i tvivl om, hvilken sværvægtsbokser, der har det hårdeste slag i verden.

Mest læste i dag

Den 28. oktober vender Tyson Fury tilbage til ringen, hvor han skal bokse mod Francis Ngannou. Det er en kamp, der er blevet mødt af en del kritik, men ikke desto mindre løber den af stablen om mindre end en uge.

Den tidligere UFC-stjerne Ngannou har verdensrekorden for det hårdeste slag, der nogensinde er registreret. Men det er ikke noget, der bekymrer Fury, da den tidligere MMA-kæmpe først og fremmest skal kunne ramme ham.

I et interview med Carl Frampton på TNT Sports Boxing udtalte han sig om, hvad han forventer af sin kamp mod Ngannou.

"Jeg bliver ikke bekymret over en mands evner, fordi det er hans gudgivne talent. Han er stærk og han kan slå mænd i gulvet. Det er det, han gør," sagde Fury.

"Men alle disse fyre kan lave en knockout, hvis du lader en sværvægter slå dig i ansigtet. Så det er op til mig ikke at lade det ske. Hvis han får et slag ind på mig, så er det fantastisk. Hvis han ikke gør det, så gør han det ikke."

"Min hage er ikke som et stykke papir, når du rammer den. Den falder bare omkuld. Det vil finde ud af, at jeg er meget hård. Det er grunden til, at jeg har været ubesejret i 34 kampe over 15 år."

Desuden forklarede han også, at han mener, at han er den sværvægtsbokser i verden, der har det hårdeste slag. Det baserer han på, at han var i stand til at slå Deontay Wilder i gulvet.

"Folk siger, at Deontay Wilder har det hårdeste slag i sværvægtsboksning, men jeg slog ham. Jeg slog ham i gulvet, så jeg tager den krone. Inden for sværvægtsboksning er jeg ham med det hårdeste slag," lød det fra The Gypsy King.