Conor McGregor kommer med chokerende udmelding om UFC-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

19/10/2023 12:30

Conor McGregor er kendt for at være en mand, der ikke tøver med at tale rent ud af posen.

Mest læste i dag

Forud for UFC 294 i denne weekend, har Conor McGregor sendt en massiv sviner i retning af stjernen Islam Makhachev.

Den irske stjerne er kendt for ikke at være tilbageholdende, når han kommer med verbale angreb på sine rivaler. Det har han heller ikke været i dette tilfælde, hvor han har beskrevet den russiske stjerne som et resultat af indavl.

Makhachev, der er ubestridt letvægtsmester, skal i aktion ved UFC 294 i Abu Dhabi i denne weekend. Her møder han igen Alexander Volkanovsk, som han senest vandt over ved deres kamp i februar i Perth i Australien.

Det var dog slet ikke planen, at det var denne kamp, der skulle have fundet sted. Derimod skulle Makhachev have været i aktion mod Charles Oliveira.

Desværre måtte den brasilianske stjerne trække sig fra kampen, efter at have pådraget et grimt snit ved øjenbrynet. Derfor har UFC været nødt til at finde en afløser for Oliveira, hvilket lykkedes dem.

Makhachev har fået stor ros for at tage imod en kamp mod Volkanovski med så kort varsel. Og det samme gælder den anden vej rundt. Men McGregor havde bestemt ikke noget pænt at sige i dette henseende.

"Denne fyr (Islam Makhachev, red.) er en klovn. Det er, hvad der sker, når fætter og kusine har samleje og får et barn sammen. Dette er resultatet," skrev den irske stjerne på det sociale medie X.

McGregor har ikke selv været i aktion siden juli 2021, hvor han pådrog sig et slemt benbrud i en kamp mod Dustin Poirier. Der er dog forlydender om, at han vender tilbage til UFC næste år, hvor hans potentielle modstander er Michael Chandler.

Indtil videre er dette dog kun rygter, da der endnu ikke er blevet bekræftet noget. Til gengæld har McGregor været i fuld gang med at udfordre flere store navne.