Efter mange spekulationer: Nu kommer Dana White endelig med godt Conor McGregor-nyt

09/10/2023 17:30

|

Nicolai Busekist

UFC
Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
På det seneste har der været mange spekulationer om Conor McGregors UFC-comeback. Nu er der endelig godt nyt i dette henseende.

Mest læste i dag

Conor McGregor har ikke været i kamp i mere end to år. Det skyldes, at han pådrog sig en slem skade i en kamp mod Dustin Poirier. Siden da har han fokuseret på sin genoptræning, men har endnu ikke været i aktion.

Foruden at have trænet og tilsyneladende taget en del muskelmasse på, har den irske stjerne haft travlt med at feste og nyde livet. Faktisk er dette sket i et sådant omfang, at der har været tvivl om, hvorvidt han nogensinde ville vende tilbage.

Nu har UFC-stjernen dog endelig taget et stort skridt i den rigtige retning, da han snart genindtræder i USADA-testpuljen. Det betyder, at han fremover vil være til rådighed for USADA, når de vil teste ham for doping.

Dette er blevet bekræftet af UFC-boss Dana White, som dog ikke havde meget andet at sige i denne forbindelse.

The Notorious' comebackkamp med Michael Chandler har længe været rygtet, men er endnu ikke blevet officielt bekræftet. Dette skyldes angiveligt hans fravær fra USADA-testpuljen, som han skal være optaget i, i minimum seks måneder, før han kan konkurrere.

Den 35-årige McGregor antydede tidligere på ugen, at han snart ville være en del af testpuljen igen. Og nu har White bekræftet, at det forventes at ske allerede denne mandag.

"Nej, han er ikke officielt i USADA's testpulje. Han har indsendt papirerne. Og formentlig vil han blive optaget mandag. Igen: hold mig ikke op på det, men papirerne er indsendt – i næste uge engang sker det," sagde han ifølge The Sun.

Han kan potentielt vende retur til UFC 300 i april, men det er endnu ikke noget, der er planer om. Faktisk er White slet ikke i gang med at planlægge McGregors comebackkamp endnu.

"Jeg har bogstaveligt talt intet planlagt for Conor McGregor lige nu," sagde han.

"Papirarbejdet er ved at blive indsendt. Vi vil tage det på gehør og se, hvordan tingene udvikler sig. Der er stadig mange ting, der skal ske, hvad angår kampe. Og så beslutter vi, hvor vi skal lande."