UFC-stjerne kommer med overraskende melding om McGregor

Af: Nicolai Busekist

|

07/10/2023 20:08

UFC
Conor McGregor har længe været ude af oktagonen, og nu kommer en UFC-stjerne med en overraskende melding.

Mest læste i dag

Det er lang tid siden, at Conor McGregor har været i aktion i UFC. Det er mere end to år siden, at han sidst stod i buret, hvor han var i kamp mod Dustin Poirier. Det var i denne kamp, at han brækkede sit ben, hvilket har holdt ham ude siden da.

Den 35-årige stjerne har længe været rygtet tilbage i UFC, men der er endnu intet officielt blevet meldt ud om en fremtidig kamp. Dog har der været mange rygter om, at han skal møde Michael Chandler, når og hvis han vender retur.

Flere gange har han afsløret, at han har i sinde at vende retur. Faktisk har han ved flere lejligheder udtalt, at han håber på at kunne kæmpe i år. Der er dog intet, der tyder på, at det kommer til at ske.

Først og fremmest er han efter sigende fortsat ikke med i testpuljen for doping hos USADA. Dertil har han også vist, at han i det seneste lange stykke tid har haft mere travlt med at feste end at træne.

Netop dette har fået UFC-stjernen Grant Dawson til at lange ud efter den irske stjerne. Han er nemlig i tvivl om, hvorvidt han nogensinde kommer til at vende retur.

"Jeg tror ikke, han kommer tilbage. Jeg tror ikke, at han kæmper. Jeg tror, han går igennem en midtvejskrise lige nu," siger han til MMA Fighting.

På grund af de mange meldinger fra McGregor, er det svært at vide, hvad der er op og ned i situationen.

UFC-boss Dana White har også flere gange udtalt sig om situationen. Hver gang har han sagt, at det er en potentiel mulighed, at den irske stjerne vender retur til oktagonen næste år.