Nu sker det endelig: Tyson Fury bekræfter tidspunkt for kamp mod Oleksandr Usyk

24/10/2023 13:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Julian Finney/Getty Images
Det er en kamp, som fans af boksning har ventet længe på, og nu sker det endelig.

Mest læste i dag

En kamp mellem Tyson Fury og Oleksandr Usyk har længe stået øverst på ønskelisten hos mange fans af boksning. Desværre har de flere gange været nødt til at acceptere, at forhandlingerne er kollapset.

Men tidligere på måneden kom det frem, at begge parter havde skrevet under på en kontrakt. Dermed vil den første ubestridte sværvægtsmester siden Lennox Lewis inden længe blive kåret.

Inden da skal Fury dog sikre sig en sejr mod tidligere UFC-mester Francis Ngannou, som han skal kæmpe mod i den kommende weekend. 

Tidligere har der været forlydender om, at kampen mellem Fury og Usyk vil finde sted den 23. december. Dette er dog ikke blevet bekræftet endnu.

I et nyt interview med Sky Sports fortæller Fury dog, at det er planen, at kampen skal finde sted i december. Desuden siger han, at Usyk ikke har andet valg end at kæmpe mod ham denne gang.

"Usyk er en pølse. Jeg forventer, at det finder sted i december. Det er hvad jeg har fået at vide, så jeg har ingen grund ikke at tro på," siger Fury.

"Usyk skal kæmpe mod mig i december. Han har ikke noget valg. Han har underskrevet en kontrakt, så hvis han ikke gør det, har han misligholdt kontrakten, og han bliver sagsøgt. Så han har ikke rigtig noget valg."

I et tidligere interview har Usyk dog udtalt, at han stadig er ved at komme sig over nogle skader, som han pådrog sig i sin seneste kamp mod Daniel Dubois.

Fury skal i denne weekend i kamp mod Ngannou. Det er hans første kamp i år, efter han sidste år slog sin gamle fjende Derek Chisora. Og hvis det hele går, som det skal, ser det ud til, at boksefans kan få en tidlig julegave i år.