Løfter endelig sløret: Dette har Boris Becker ændret for Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

03/11/2023 08:38

Holger Rune har endelig valgt at løfte sløret for noget af det, som Boris Becker har hjulpet ham med.

Mest læste i dag

Der er meget, der tyder på, at Holger Rune er ved at finde tilbage til sit tidligere niveau. Torsdag aften var han igen i aktion, hvor han spillede mod tyske Daniel Altmaier.

Det var en vigtig kamp, da han fortsat er under trussel fra flere andre spillere, der ønsker at tage hans plads ved sæsonfinalerne i Torino.

Den 20-årige dansker viste sig dog fra sin bedste side, og vandt derfor på overbevisende vis. Allerede forud for kampen havde han valgt at åbne op om, hvad Boris Becker har hjulpet ham med.

Tyskeren har kun været en del af Runes hold i et par uger, men han har allerede sat sit præg på den unge dansker.

"Han har givet mig nogle meget simple ting, jeg skal gå ind og udføre. For eksempel skal jeg hele tiden huske at tage mig tid mellem pointene, når kampen er tæt," siger Rune til Ekstra Bladet.

Han understreger også, at det især er vigtigt at huske i partier, hvor han er foran. Han har nemlig tidligere haft en tendens til at skynde sig for meget. Dette har Becker gjort det klart for ham, at han ikke skal gøre.

Ligeledes har han også fået besked på at holde hovedet koldt, hvis han skulle komme bagud.

"Hvis jeg er bagud 40-0, er det så let at blive brudt. Men jeg skal tage den tid, jeg kan, for så finder jeg lettere tilbage til mit spil. Det er noget af det, vi arbejder på," siger han også til avisen i Paris.