Rasmus Højlund og co. slår gamle klubrekorder

Af: Nicolai Busekist

|

02/11/2023 18:30

Manchester United har ikke gang i en god sæson. Tværtimod er de kommet så dårligt fra start, at de nu har slået en gammel klubrekord.

Mest læste i dag

Rasmus Højlund blev denne sommer hentet til Manchester United. Det er en klub, han har været fan af, siden han var barn. Desværre har den danske angriber ikke fået den bedste start i den engelske klub.

Det handler dog ikke om, at han ikke har niveauet til at begå sig i Premier League. Derimod skyldes det, at Manchester United som helhed har haft det rigtig svært i denne sæson.

Faktisk står det så skidt til, at United har tabt fem ud af de første ti hjemmekampe i denne sæson. Det er ikke sket siden sæsonen 1930/31.

Dette blev en realitet efter onsdagens kamp mod Newcastle i Carabao Cup. Her tabte De Røde Djævle nemlig 0-3 på hjemmebane, og blev derfor også slået ud af den engelske ligacup.

"Man er nødt til at være disciplineret, og man er nødt til at gøre det sammen, alle skal tage ansvar, være til at regne med og samarbejde," sagde Erik ten Hag ifølge Ritzau efter kampen.

Ikke nok med det, så har de ikke siden 1962/63-sæsonen tabt 8 af sine første 15 kampe i en sæson, som det er tilfældet i denne sæson. Det skriver OptaJoe.

Med andre ord, så er det over 70 år siden, at United sidst har haft så dårlig en start på sæsonen. 

Derfor er der naturligvis også et stort pres på træner Ten Hag. På de sociale medier er der blandt andet rigtig mange af klubbens fans, der kræver ham fyret på grund af de dårlige resultater.