Thomas Müller kommer med hård kritik af holdkammerater

Af: Nicolai Busekist

|

02/11/2023 17:00

Thomas Müller var alt andet end glad onsdag aften, hvor Bayern München blev slået ud af den tyske pokalturnering.

Mest læste i dag

Der var ikke meget glæde at spore hos Bayern Münchens spillere, da de onsdag aften havde tabt til FC Saarbrücken i den tyske pokalturnering.

Det er da også til at forstå, da holdet spiller i den tredjebedste række i Tyskland. Derfor var der ingen, der havde regnet med, at de skulle ende med at vinde kampen 2-1 over Bayern.

Selvom Müller heller ikke var tilfreds med kampen, var det ikke det, som han rettede kritik af sine holdkammerater for efter opgøret. Derimod var han meget skuffet over, at de ikke tog sig tid til at hilse på de mange medrejsende fans.

Derimod valgte de fleste af dem blot at søge direkte ned i omklædningsrummet, og det er Müller slet ikke tilfreds med, at de gjorde.

"Det er ikke godt nok, at der kun er 3-4 spillere, der viser fansene respekt efter kampen. Fansene har kørt, jeg ved ikke hvor mange hundreder af kilometer for at se os spille. Så må vi i det mindste give noget tilbage," sagde Müller ifølge det tyske medie Kicker.

For Müller handler det om, at de skal vise deres mange fans respekt. De har brugt mange timer på at rejse, for at kunne være til stede på stadion. Derfor mener han også, at det vil være det mindste, de kunne have gjort for dem.

"Det drejer sig om, at vi skal udvise respekt over for fansene. Vi har tidligere snakket om det i omklædningsrummet. Fremover vil vi opføre os anderledes," sagde Müller, der også bekræftede, at han ville tale om det internt i truppen.