Holger Rune er ikke i tvivl: Det var afgørende

02/11/2023 15:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Holger Rune er ikke i tvivl om, at det var afgørende for ham.

Mest læste i dag

Den danske tennisstjerne Holger Rune var onsdag aften i aktion mod Dominic Thiem ved Paris Masters. Kampen vandt han, og andet sæt blev tilmed vundet på en ganske overbevisende måde.

Efter kampen var det tydeligt at mærke på den 20-årige dansker, at han var glad for at have vundet kampen. Ligeledes viste han også glimt af det niveau, som han tidligere har bevist, at han er i stand til at levere på.

"Det er en dejlig følelse, men jobbet er ikke færdigt endnu. Nu gælder det tredje runde. Men jeg er glad for den måde, jeg har startet turneringen på. Jeg brugte de kræfter, jeg gerne ville bruge i dag (onsdag red.) og spillede god, offensiv tennis. Dominic er en svær spiller at spille imod," sagde Rune til TV 2 Sport.

Selvom han endte med at vinde kampen, kunne det faktisk have set helt anderledes ud. Det skyldes, at han brød Thiem til 4-3 i første sæt, men allerede i næste parti var han ved at bryde tilbage. Her sikrede han sig tre breakbolde, men Rune formåede at holde stand.

Efter kampen udtalte den unge dansker, at det var et vigtigt tidspunkt i kampen. Han mener ganske enkelt, at det var afgørende for hans succes.

"Det var et rigtigt afgørende parti, for jeg havde lige brudt ham, så han var nede i sækken. Jeg lader ham komme en smule tilbage i kampen, men alligevel formår jeg at samle mig selv op. Særligt med hjælp fra mine server. Boldene fløj lidt frem og tilbage – jeg mistede lidt kontrollen – men jeg fandt hurtigt fokus igen," sagde han.