Erik ten Hag har fået massiv kritik: Nu tager United-stjerne ham i forsvar

Af: Nicolai Busekist

|

04/11/2023 19:00

Manchester United-træner Erik ten Hag har været genstand for en del kritik på det seneste.

Mest læste i dag

Det er svært at komme udenom det faktum, at Manchester United har fået en dårlig start på sæsonen. Faktisk er det en af de dårligste sæsonstarter i mere end 70 år for klubben.

Derfor har træner Erik ten Hag naturligvis været udsat for en del kritik på det seneste. Efter Newcastle slog dem ud af Carabao Cup med en 3-0-sejr på Old Trafford, har kritikken bestemt ikke været mindre.

Selvom den hollandske træner har haft svært ved at få tingene til at fungere i denne sæson, er det ikke alle, der kritiserer ham.

En af dem, der i stedet har valgt at forsvare ham, er United-profilen Scott McTominay. Han har understreget, at der foregår meget arbejde bag kulisserne, som offentligheden ikke får at se før senere.

"Der lægger mere i det, når du ikke spiller godt, og du ikke gør det så godt," sagde han til Uniteds hjemmeside.

"Jeg ved, at fansene ikke vil høre det. De vil se resultater og præstationer, og jeg tror, de vil se spillerne smilende og glade. Det sker ikke helt i øjeblikket, men jeg er 100 procent sikker på, at lederen kan omsætte det i praksis, og at vi kan komme ud af det. Det er jeg sikker på."

"Det sker ikke helt i øjeblikket. Nogle gange er det fodbold, men jeg føler, at os i omklædningsrum skal holde os sammen og holde hovedet klart. Vi må ikke blive for følelsesladede med alt, der omgiver os. Vi er nødt til at blokere det hele."

Skotten er derfor overbevist om, at Ten Hag nok skal få vendt skuden. Næste chance for at bevise dette, bliver i lørdagens opgør mod Fulham.