Efter dårlig start i United: Rasmus Højlund med på trist top-5

Af: Nicolai Busekist

|

06/11/2023 11:05

Rasmus Højlund har ikke fået den bedste start i Manchester United, som købte ham for cirka 560 millioner kroner denne sommer.

Mest læste i dag

Danske Rasmus Højlund blev denne sommer hentet til Manchester United. Det blev han, fordi de længe har været på jagt efter en ren angriber.

Desværre har han ikke fået den start, som han havde drømt om at få. Ganske vist har han bidraget med mål i Champions League, men i Premier League er det en helt anden sag.

Faktisk har han endnu ikke scoret et eneste mål i Premier League. Han har været tæt på op til flere gange, men det er endnu ikke lykkedes ham at sende bolden i nettet.

Det har naturligvis resulteret i tvivl om, hvorvidt han er den rette til job. Det er dog værd at nævne, at han er blevet taget i forsvar af både medier og eksperter. Primært skyldes dette, at hans holdkammerater ikke har givet ham nok at arbejde med.

Ikke desto mindre har det også betydet, at han er havnet på en ganske kedelig liste. Den 20-årige angriber er nemlig havnet på 5.-pladsen over spillere i Premier League, der har haft flest store afbrændere i denne sæson.

Ganske vist er han ikke nummer et på listen, da denne plads indtages af norske Erling Haaland. Du kan se de fem øverste på listen herunder:

  1. Erling Haaland: 11 afbrændere

  2. Ollie Watkins: 10 afbrændere

  3. Darwin Nunez: 7 afbrændere

  4. Nicolas Jackson: 6 afbrændere

  5. Rasmus Højlund 6 afbrændere

Kilden for ovenstående liste er mediet Indkast. Det vidner om, at Højlund ganske vist har været god til at komme til chancer i Premier League. Desværre viser listen også, at han ikke har været helt skarp nok til at få den i mål.

Den unge dansker får en ny chance for dette, når de lørdag spiller mod Luton. Inden da skal de dog på besøg i Parken, hvor de møder FC København i Champions League.