Kevin Magnussen om pointløst sprintløb: 'Vi kastede terningerne'

05/11/2023 10:50

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Kevin Magnussen måtte forlade banen efter sprintløbet uden point, efter Haas havde valgt at satse.

Mest læste i dag

Haas har fortsat svært ved at hente point i denne sæson. Derfor kan det også blive svært for det amerikanske hold at indhente Alfa Romeo og AlphaTauri i den samlede stilling.

Efter lørdagens sprintløb har Haas fire point op til Alfa Romeo, mens de har syv point op til AlphaTauri. Det betyder også, at det på nuværende tidspunkt er Haas ligger absolut sidst i den samlede stilling.

Derfor havde de naturligvis også håbet at kunne få point med fra sprintløbet i Sao Paulo, men sådan gik det ikke. Efter løbet udtalte Kevin Magnussen, at de valgte at 'kaste terninger' og satse med deres opsætning, men det gik ikke deres vej.

"Jeg tror, at måden vi så dette løb på var, at det at være på samme dæk som alle andre ville betyde, at vi ikke kunnw komme ind i top otte, og vi vil have point," sagde han til Haas' hjemmeside.

"Vi tog en stor risiko. Jeg havde ikke helt forventet, at alle andre var på de bløde dæk, da kun én Williams også var på mediumdæk. Vi kastede terningerne og prøvede noget andet for at score point."

"Vi lærer altid, men der er ikke noget, vi kan ændre på bilen nu. Men vi fik i det mindste en fornemmelse af mediumdækket og et godt kig på alle andre på det bløde."

Søndag aften dansk tid får Magnussen og co. en ny chance for at score point. Her skal de køre det primære løb i Brasilien, men det kan blive vanskeligt for de to Haas-kørere at få en bil ind i top-10.