Esteban Ocon går i flæsket på Fernando Alonso: 'F**king idiot'

Af: Nicolai Busekist

|

05/11/2023 09:35

Esteban Ocon var hurtig til at sende en grim kommentar i retning af sin tidligere holdkammerat.

Mest læste i dag

Fernando Alonso og Esteban Ocon var involveret i en ulykke under lørdagens Sprint Shootout. Umiddelbart derefter reagerede Ocon ved at kalde Alonso for en 'f**king idiot' over radioen.

De to har ellers tidligere været holdkammerater, og har altid virket til at have et fint forhold. Men et sammenstød på banen kan tilsyneladende hurtigt få sit syn på en anden kører til at ændre sig.

Da ulykken skete, var Alonso ikke ude på en hurtig omgang. Derimod kørte han en rolig omgang, for at gøre klar til at sætte en omgangstid. Men bagfra kom Ocon i høj fart, og han skulle derfor passere den rutinerede spanier på venstre side.

Ocon forsøgte at bevæge sig forbi Alonso på venstre side, men det så ud til, at han fik for meget kontakt med curben inden svinget. Det resulterede i, at han mistede kontrollen over bilen og bragede ind i Alonsos Aston Martin.

Alonso var i stand til at køre videre til pitten, hvilket Ocon ikke kunne. I forbindelse med sammenstødet blev højre baghjul nemlig revet af bilen, som derefter blev sendt direkte ind i barrieren.

Selvom det var Ocon, der skred ud og dernæst kørte ind i Alonso, var han hurtig til at give sin rival skylden. Da han blev spurgt, hvorvidt han var okay, svarede han blot ved at kalde Alonso for en 'f**king idiot'.

Alonso tog derimod situationen lidt mere med ro. I stedet for at begynde at kaste om sig med skældsord, forklarede han blot sit hold, at der havde været kontakt. Derefter kørte han retur til pitten, hvorfra han ikke kom ud igen.