Red Bull-boss kommer med vild påstand om Fernando Alonso

Af: Nicolai Busekist

|

03/11/2023 17:30

Red Bull-rådgiver Helmut Marko er kommet med en vild påstand om Formel 1-stjernen Fernando Alonso.

Mest læste i dag

På det seneste har der været en del rygter om Fernando Alonso, som på det seneste har haft problemer hos Aston Martin.

Den spanske veteran fik en god start på sæsonen, hvor han var nærmeste udfordre til Max Verstappen. Det førte til flere podieplaceringer, men i sidste del af sæsonen er det gået den forkerte vej for Aston Martin.

Derfor har der været rygter om, at Alonso skulle være ivrig efter at slippe ud af sin kontrakt med holdet. Han er nemlig bundet af en kontrakt, der også dækker over den kommende sæson.

I denne forbindelse har der været forlydender om, at han kan blive hentet ind som afløser for Sergio Perez hos Red Bull. Selvom Alonso selv har nægtet, at der skulle være hold i dette, er Helmut Marko nu kommet med en vild påstand

"Med hensyn til rygterne om Alonso: Jeg kan godt forestille mig, at Alonso selv har spredt dem, fordi hans resultater med Aston Martin har været meget skuffende for nylig, efter den strålende start på sæsonen," sagde han til F1-Insider.

"Det ville ikke være første gang, han brugte sine medier i hjemlandet til at skabe en stemning. Igen og for god ordens skyld: Vi har kun sportslige mål i tankerne, som vi vil holde os beskæftiget med indtil det sidste løb i Abu Dhabi. Og det er, at vi ønsker at vinde alle løbene og gøre det klart for Perez, at han skal sikre 2.-pladsen."

Marko mener derfor, at det er Alonso selv, der har kontaktet spanske medier, for at sætte gang i rygterne om et skifte til Red Bull.