Tennisstjerne reagere på Holger Runes kaotiske situation

10/02/2024 13:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
På det seneste har det været et sandt kaos for Holger Rune, der har sagt farvel til to trænere på kort tid.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Holger Runes trænersitation har været et emne i hele verden. Det skyldes, at han i år har sagt farvel til både Severin Lüthi og Boris Becker.

I begge tilfælde blev det meldt ud, at de ikke var i stand til at sætte tid nok af til den danske stjerne. Derfor besluttede de sig for at ophæve samarbejdet, hvilket betyder, at kun Kenneth Carlsen er tilbage.

Fredag aften var den danske tennisspiller i aktion ved Ultimate Tennis Showdown i Telenor Arena i Oslo. Her havde han også Carlsen med sig, som derfor fungerer som træner for ham for nuværende.

Her endte han dog med at tabe til Casper Ruud, der havde glæde af stor støtte fra de mange fremmødte nordmænd. Kampen bar dog også præg af, at Rune gradvist lavede flere og flere fejl.

Efter kampen udtalte Ruud sig til de norske medier, der blandt andet spurgte ham om Runes situation. Her tog han faktisk sin rival i forsvar, da han sagde, at det er Runes egen beslutning. Desuden støtter han ham i at finde den trænerkonstellation, der fungerer bedst for ham.

"Det er hans valg. Jeg tror ikke, han skifter, fordi det er sjovt at skifte ud, men fordi han ikke føler, at han har fundet det perfekte match endnu. Det er helt lovligt. Jeg støtter en medspiller, hvis han ikke har fundet det, han leder efter. Han er på en mission for at finde noget solidt og han skal nok finde en mangeårig træner - det kan ske hvert et øjeblik," sagde han til Dagbladet.

Ruud har haft det samme hold omkring sig i lang tid, hvorfor han ikke har haft tendens til at lave ændringer, som det har været tilfældet for Rune.