Tennisstjernen Stefanos Tsitsipas langer ud efter egen far: "Hold kæft"

Af: Nicolai Busekist

|

31/05/2024 13:58

Tennis
Foto: Sarah Stier/Getty Images
Det er ikke nogen hemmelighed, at bølgerne kan gå højt, når det spidser til på tennisbanen. Det har danske Holger Rune bevist flere gange.

Mest læste i dag

Der findes flere tennisspillere, der er kendt for ikke at lade sine vrede blive i kroppen, når det spidser til på banen.

En af dem, der ikke har noget imod at vise hverken vrede eller frustration på banen, er danske Holger Rune. Det afholdte han sig heller ikke for at gøre, da han torsdag vandt over Flavio Cobolli ved French Open.

En anden spiller, der også er med i den franske Grand Slam-turnering, er Stefanos Tsitsipas. Han har også vist ved flere lejligheder, at han ikke er bleg for at give udtryk for sin frustration - og som regel er det hans far i spillerboksen, det går ud over.

Under hans seneste opgør mod Daniel Altmaier, fik han tilsyneladende også nok af at høre på sin far. Det gjorde, at han til sidst fortalte ham meget kort og kontant, at han skulle holde sin mund,

"Hold kæft," lød det ifølge B.T. hårdt fra den græske tennisstjerne, der i skrivende stund er nummer ni i verden.

Kommentaren faldt, da han skulle til at lukke kampen mod sin tyske modstander. Her fik han nok af at få instrukser fra sin far, der også er hans træner. Derfor bad han ham ganske enkelt om at holde sine instrukser for sig selv.

Tsitsipas er en mand, der har nok at se til i disse dage. Ikke nok med, at han spiller med i singleturneringen ved French Open, så spiller han også både double og mixed double. I sidstnævnte spiller han sammen med sin kæreste, Paula Badosa.

Fredag skal han i aktion i single, hvor han spiller mod Zhang Zhizhen. Allerede lørdag skal han i aktion igen, og her skal han spille hele to kampe med skiftende makkere.