Cristiano Ronaldo sagsøger tidligere klub

Af: Nicolai Busekist

|

17/09/2023 07:48

Cristiano Ronaldo har trukket sin tidligere klub i retten, fordi de skylder ham en stor pose penge.

Mest læste i dag

Den portugisiske stjerne forlod Juventus i 2021, men deres relation er tilsyneladende ikke helt ovre. I hvert fald lyder det, at Cristiano Ronaldo har trukket den italienske klub i retten.

Det skyldes, at Serie A-klubben fortsat mangler at betale en stor del af hans løn for hans tid i klubben. Ifølge La Gazzetta dello Sport har han nu mistet tålmodigheden, og har derfor valgt at lægge sag an.

Konkret skulle der være tale om et beløb på 20 millioner euro, hvilket svarer til omtrent 150 millioner kroner. Det er derfor ikke småpenge, der er tale om.

Ifølge det italienske medie har han penge til gode, fordi han midlertidig gav afkald på løn under coronapandemien. Det var en hård periode for Torino-klubben, og det fik flere spillere til at acceptere at udskyde deres løn.

Generelt har der været en del finansielle problemer i den italienske klub. Det har blandt andet før til den såkaldte Prisma-retssag, hvor klubben er anklaget for at have underdrevet de finansielle tab i perioden fra 2018 til 2021.

Ikke nok med det, så er det også kommet frem, at der har været rod i regnskaberne. Det fik i november hele bestyrelsen til at trække sig tilbage.

Og nu kan de tilføje endnu et problem til puljen, da de kan se frem til at skulle mødes med Ronaldo i retten. Han vil nemlig have de penge, som han har krav på at få.