3 gode tips til dig som skal følge med i VM 2022

28/11/2022 10:28

|

MGDK

Foto: Unsplash

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Nu begynder spændingen for alvor at melde sig. Lige om lidt starter et af årets allerstørste sportsevents og derfor er det selvfølgelig vigtigt at være forberedt. Den 21. november sparkes eventet i gang, men allerede nu er der enorm omtale for begivenheden. Har du ryddet alle dine aftaler i november/december til dette brag af et fodboldevent, så er det relevant for dig at læse med her.

Der er mange måder at følge med i de vigtige kampe på. Måske foretrækker du blot at læse om sportsnyhederne fra eventet. Måske, vil du gerne oddse eller se kampene live på en storskærm. Der er rigeligt med muligheder og vi skal nok guide dig.

Betting - FIFA WORLD CUP 2022

Er det betting verdenen du er mest interesseret i, når VM 2022 finder sted, så skal du have fundet en bookmaker som tilbyder dette. Du kan eksempelvis tjekke Leovegas ud, hvor du også finder

Live odds til VM kampene. Det gælder om at holde sig opdateret på oddsene og sætte sig grundigt ind i betting generelt.

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.nu | Vilkår gælder!

VM kampagnen er ikke længere tilgængelig!

Stream alle kampene

Du skal ikke være bange for at gå glip af de vigtige kampe, da der er flere kanaler og streamingtjenester, der nok skal dække eventet. Du kan blandt andet tjekke TV2 og DR TV, men der er også andre muligheder. Det er dog en god idé at sørge for at få adgang inden, at den første turnering finder sted.

Nyd en kold og se fodbold på en storskærm

Hvis du synes det er for kedeligt at streame kampen derhjemme, kan du også overveje at tage på en sportsbar. Saml dine gode venner og gør en tur ud af det. Der findes et hav af barer, som nok skal gøre kampene til en oplevelse under VM 2022. Tjek dit lokalområde i forhold til sportsbarer, så du ved præcis, hvor du skal gå hen.

Info om VM 2022

FIFA World Cup 2022 bliver dette år afholdt i Qatar og skal for første gang foregå om vinteren, hvor det plejer at være i sommermånederne, at eventet finder sted. VM starter allerede den 20.november og slutter den 18. december. Af de 32 nationer, der skal deltager er der følgende med til VM 22:

Danmark

Holland

Sverige

Argentina

Australien

Belgien

Brasilien

Canada

Cameroun

Wales

USA

Uruguay

Tyskland

Tunesien

Sydkorea

Serbien

Spanien

Polen

Portugal

Senegal

Schweiz

Saudi-Arabien

Qatar

Mexico

Marokko

Kroatien

Japan

Ghana

Frankrig

England

Costa Rica

Ecuador

Den første kamp starter 20.november 2022 kl. 17, hvor Qatar skal spille mod Ecuador. Denne dag foregår selveste åbningsceremonien også. Danmark kommer først på banen den 22. november, hvor de skal spille mod Tunesien. Kampen foregår kl. 14. Danmark skal efterfølgende spille imod Frankrig den 26. november kl. 17 og Australien den 30. november kl. 16.

Hvad enten du skal oddse, se kampene eller læse sportsnyheder, så er der med sikkerhed lagt op til spænding, når det store fodbold event finder sted.