7 overraskende fakta om linkbuilding, som du ikke kendte

Af: MGDK

|

02/09/2022 12:53

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Linkbuilding er et af de vigtigste aspekter af SEO. Det er afgørende at have links fra websteder af høj kvalitet, hvis du ønsker at placere dit websted i toppen af søgemaskinerne. Men hvad er nogle ting, du ikke vidste om linkbuilding? I dette indlæg vil vi nævne 7 overraskende fakta/myter om linkbuilding, som du sikkert ikke vidste!

1 - Du skal kun have gode links af høj kvalitet

Forkert! - Linkbuilding handler ikke kun om at få links fra websteder af høj kvalitet. Det er også vigtigt at få links fra en række forskellige websteder. Det vil hjælpe dig med at opbygge en stærk linkprofil og øge dine chancer for at blive højere placeret i søgemaskinerne. Det, som er vigtigt er en god variation af både gode links og mindre gode links. Det vigtige er, at linkene er relevante i forhold til din side.

2 - Jo flere links du har, jo bedre

Ikke nødvendigvis sandt - det handler ikke om mængden af links, men om kvaliteten. Hvis du har mange links af lav kvalitet, kan det faktisk skade dit websteds placering. Så fokuser på at få færre links af høj kvalitet i stedet for en masse af dem af lav kvalitet.

3 - Du bør undgå linkkataloger

Det er en myte - der findes både gode og dårlige linkkataloger. Det vigtigste er at finde dem, der er relevante for dit websted og har en høj kvalitet. Du bør dog erkende, at der findes gode linkkataloger, men der findes bestemt også dårlige! Så sørg for at lave en research af linkkataloget, inden du stempler din virksomhed på siden!

4 - Linkbuilding kan klares på kort tid

Falsk - Linkbuilding er en proces, der tager tid. Rom blev ikke bygget på en dag, og det bliver din linkprofil heller ikke! Det kan tage måneder eller endda år at opbygge en stærk linkprofil. Så forvent ikke resultater fra den ene dag til den anden, og vær tålmodig!

5 - Du skal have mange penge for at lave linkbuilding

Ikke sandt - Du behøver ikke en masse penge for at lave linkbuilding. Der er mange måder at opbygge links på gratis! Alt, du behøver er tid, engagement og udholdenhed. Der findes mange forskellige måder, hvor du kan få meget med end af dine penge, som i sidste ende gavner din virksomhed.

6 - Du kan købe links

Både og! - Du kan købe links, men du skal være meget forsigtig. Køb af dårlige links kan få dit websted straffet af Google. Hvis du vælger at købe links, skal du sørge for, at de er fra websteder af høj kvalitet, og at linket er relevant for dit websted. Ellers er det ikke risikoen værd! Læs mere her hvor du kan købe linkbuilding.

7 - SEO og Linkbuilding er det samme

Nej - SEO (søgemaskineoptimering) og linkbuilding er ikke det samme. Linkbuilding er blot en del af SEO. Der er mange andre aspekter af SEO, f.eks. on-page optimering, indholdsmarkedsføring og sociale medier.

Hvis du ikke kendte disse 7 myter og fakta om linkbuilding, så er du i hvert fald blevet klogere nu.