Det er blevet populært med såkaldt bland-selv-TV-pakker

Af: MGDK

|

18/05/2022 12:33

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Når danskerne skal vælge, hvordan de har lyst til at blive underholdt hjemme i sofaen, så vælger flere og flere at blande TV-kanaler med streaming pakker, der indeholder et væld af forskellige streaming tjenester. Det kan være alt fra Netflix og Viaplay til HBO og Disney+, som kombineres med både indenlandske og udenlandske TV-kanaler.

Men hvad er denne form for bland-selv-TV, og hvorfor er det blevet så populært? Her ser vi nærmere på mulighederne for at mikse og matche ens TV-pakke med streamingpakker, så man ender med den bedste TV-løsning for lige præcis ens egen husholdning.

Hvad er bland-selv-TV?

Bland-selv-TV får sit navn fra ideen om bland-selv-slik. Det er simpelthen en løsning, som mange udbydere har valgt at tilbyde deres kunder, hvor man kan få samlet både streamingtjenester, TV pakker og TV kanaler på én regning. På denne måde overvældes man ikke af et hav af forskellige regninger, som gør det svært at holde overblikket.

Man får på en og samme tid friheden til vælge præcis de TV-kanaler, som man faktisk ser, og de streamingtjenester, der har det bedste indhold. Det fungerer generelt ved, at man vælger en pakke med et bestemt antal point, som man kan bruge på at vælge, hvilke kanaler og streamingtjenester man ønsker sig. Ofte kan man, ligesom med traditionelle TV-pakker, vælge en lille, mellem eller stor pakke, som så har et antal point, man kan bruge på de ønskede tjenester og kanaler.

Fordelen ved at vælge en bland-selv-TV-pakke er selvfølgelig, at man undgår kanaler og streamingtjenester, som man alligevel aldrig bruger. Det giver en stor frihed, og giver selvfølgelig også ekstra plads i budgettet. Det gælder især i forhold til TV-pakker, som ofte kan løbe op i mange hundrede kroner hver måned for at kunne inkludere alle de kanaler, som man ønsker.

Mange vælger sportskanalerne til

Det man ofte ser, når folk vælger bland-selv-TV-pakker, er, at folk vælger sportskanalerne til. Der findes selvfølgelig et væld af forskellige sportsgrene, som drager mange danskeres interesse, og det kan ofte betyde, at man er nødt til at vælge flere forskellige sportskanaler. Har man en klassisk TV-pakke, så kan dette hurtigt blive dyrt, men vælger man bland-selv-TV, er det ofte en overskuelig post i budgettet.

Det er det især, fordi man ofte med bland-selv-TV kan vælge og vrage mellem kanaler og tjenester hver eneste måned. Man kan nemlig altid udskifte de kanaler og tjenester, som man allerede har prøvet eller ikke længere har brug for. Det kan være en fordel, hvis man ønsker at følge med i sportsbegivenheder, der fx kun finder sted én gang om året. Resten af året kan man så vælge at bruge sine point på andre kanaler eller tjenester.

Hvordan finder man den bedste TV-løsning med bland-selv-TV?

Det gælder selvfølgelig om at vælge den bedste TV-løsning, uanset om man vælger bland-selv-TV eller en traditionel TV-pakke. Det gør man nemt ved at bruge sammenligninger, som findes på nettet. Her kan man ofte se overskuelige lister over de forskellige pakkers indhold, pris og muligheder.

Uanset hvilken udbyder man ender med at gå med, så er det vigtigt, at huske på, at man ofte får en grundpakke med i alle de abonnementer, som man kan vælge imellem. Det giver en smule mere frihed til at vælge de resterende kanaler og tjenester.