Dolberg flytter til Sevilla i La Liga på lejeaftale

Af: MGDK

|

02/09/2022 14:03

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Til trods for at han endnu ikke har fået meget spilletid denne sæson grundet en skade, så er det ikke svært for spanierne at se Kasper Dolberg er værd at satse på. At en sådan udlejningsaftale kommer på plads, fortæller en hel del om de kvaliteter, som der tidligere er blevet vist og som kan komme til at få afgørende betydning i fremtiden.

Så nu bliver det endnu mere spændende at følge med i live fodbold resultater fra La Liga, hvor Sevilla altså nu har hele to danskere på holdet. Dolberg bliver nemlig holdkammerat med Thomas Delaney.

Skal være med til at skabe fodboldresultater i Sevilla

Satsningen der gør, at Sevilla nu har valgt at leje Kasper Dolberg fra Nice, gøres fordi der ganske enkelt er meget mere at give af fra den danske stjerne. Her er målet, at Kasper Dolberg skal være med til at skabe stærke resultater for holdet i La Liga. Sidste år fik det traditionsfyldte hold en flot fjerdeplads i fodboldens La Liga. 

Den mærkbare skade har ikke gjort forskel 

Det er bemærkelsesværdigt, at spanierne vælger at satse på danske Kasper Dolberg, da han siden juni har været skadet. Hvorfor han siden da kun har kunne følge med holdkammeraterne fra sidelinjen på bænken.

Til trods for nul kampe i denne sæson hos Nice, så er der dog en del resultater at tage fra da Kasper Dolberg på blot træ sæsoner har formået at spille mere end kampe, hvoraf der er kommet hele over 20 mål i kassen fra de danske klasse-ben. Derudover har han også bidraget med flere gode assists.

Det er ikke benene der fejler noget 

For spanierne er det altså soleklart, at det altså ikke er benene der fejler noget hos Kasper Dolberg. Det var skulderen der tilbage inden sæsonstart blev skadet i den danske landskamp, hvor holdet var oppe imod Frankrig. Står det til Kasper Dolberg selv, så er han dog ikke i tvivl om, at han nok snart skal blive klar til at spille en masse god fodbold igen.