Efter FC Københavns transfervindue - hvad kan vi forvente i resten af ​​sæsonen?

Af: MGDK

|

09/02/2022 14:11

Mest læste i dag

Januar-transfervinduet er ikke altid det mest aktive i dansk fodbold – faktisk tværtimod. I år ser det dog helt anderledes for den danske storklub FC København. De har udskiftet hele syv spillere. En stor flok at skifte ud, når man ligger godt til i toppen og var virkelig godt spillende inden vinterpausen.  

FC København har med garanti handlet så voldsomt, fordi de ikke vil være foruden guld igen i år. Spørgsmålet bliver derfor, om de nyindkøbte spillere kan levere varen og sparke FC København i retningen af guldet.  

Jagter guldet atter engang 

FC København er den største klub i landet. Over de sidste 20 år har de vundet ca. halvdelen af mesterskaberne. Ingen i dansk fodbold kommer i nærheden af at have samme indflydelse som klubben fra hovedstaden.  

Derfor har det også være underligt at se, hvordan de nu i to sæsoner ikke har kunnet vinde guld. Sidste år startede de sæsonen forfærdeligt ud, og klubben var i en stor krise.  

I år ser det helt anderledes ud, de ligger nummer to og kan overhale ulvene fra Midtjylland når som helst. Besøg bettingudenlicens.com, hvis du vil spille på, hvem der tager ligatitlen hjem, eller hvis du hellere kommer med forudsigelser for andre fodboldligaer.

Udenlandske navne, der kan have stor indflydelse 

Et hurtigt kig på spillerne der er hentet ind til FC København bliver det klart, at det særligt at angribere, man har investeret i. De indkøbte spillere lyder således: 

  • Nicolai Jørgensen, Kasimpasa 
  • Khouma Babacar, Sassuolo Calcio 
  • Mamoudou Karamoko, LASK 
  • Denis Vavro, SS Lazio Calcio  
  • Paul Mukairu, Antalyaspor 
  • Akinkunmi Amoo, Hammarby IF 
  • Sten Grytebust, Vejle Boldklub  

De første tre er angribere. Udover den store mængde angriber er stort set alle de nyindkøbte spillere fra udenlandske klubber, hvad der som regel lover rigtig godt.  

Khouma Babacar og Mamoudou Karamoko forventes allerede at kunne få en stor indflydelse på holdet fra de første kampe. Denis Vavro forventes også at kunne spille sig hurtigt tilbage ind på midtbanen og gøre en betydelig forskel.  

Så i den resterende sæson kan fansene se frem til, at angrebsspillet i FCK kommer til at ændre sig lidt. Omvendt forventes forsvaret at forblive mere eller mindre, som det er nu.  

Stjerner vender hjem og nye flyver fra reden 

Nikolai Jørgensen og Denis Vavro er gamle kendinge i FCK. Nikolai Jørgensen vil særligt kunne få fans på tilskuerrækkerne. Selvom den danske landsholdsspiller har rundet 30, vil han med garanti kunne brillere i Parken.  

Årsagen til, at der skulle købes nye stjerner til angrebet, er selvfølgelig, at stortalentet Jonas Wind er solgt. Den unge Wind tager til tysk fodbold, hvor Wolfsburg kan få lov at arbejde videre med talentet.  

Jonas Winds farvel kommer med garanti til at kunne mærkes på banen. Hans energi, mål og fantasifulde spil bliver svært at undvære. Pep Biel vil skulle kigge mod nye angrebsspillene, når han skal have et assist eller omvendt.

Det kan virke en smule overvældende, at FCK udskifter så mange spillere ved januar-transfervinduet. Men det er ser bestemt ikke dumt ud for dynastiet i København. Guldet er bestemt ikke kommet længere væk fra København efter januar-transfervinduet.