Få det helt rette underlag til banen

Af: MGDK

|

16/12/2022 11:17

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Verdens bedste fodboldspillere holder aldrig helt fri. De vil være de bedste, så de hviler aldrig på laurbærrene. Det kan godt være, at det er en lidt noget andet, som gør sig gældende i din lokale fodboldklub. Måske er det lige så meget en god øl efter træning, som du kommer efter. Uanset hvad, så er det irriterende, når det danske vejr skal sætte begrænsninger for jeres udfoldelser på græsplænen. Kunstgræs kan løse de fleste af de problemer. Så slipper I for at skulle skøjte rundt i en stor mudderpøl, men kan i stedet spille på et godt underlag året rundt.

Hvorfor er det vigtigt med et godt underlag?

Der er helt sikkert nogen, som skal stille spørgsmålstegn ved, om det virkelig er nødvendigt med en multibane af kunstgræs. Så kan du jo bare returnere deres tvivlende ord med spørgsmålet om, hvorvidt de vil være fodboldspillere eller skøjteprinsesser? Der er ingen grund til, at I skal skøjte rundt på en mudret fodboldbane efter en omgang dansk regnvejr, når I kan slippe. Med en bane af kunstgræs kan I spille på et langt bedre underlag året rundt.

Hvem bliver glad for kunstgræs?

En ting er, at vaskemaskinen bliver en del gladere for det knapt så mudrede fodboldtøj, når du skal vaske hele holdes tøj efter kampen. Men en helt anden side er dine slidte fodboldben. De skal holde i mange år endnu, og sandsynligheden for at glide eller falde bliver nok betragteligt mindre, når du får fast underlag at stå på. Dermed ikke sagt, at en glidende tackling fra en af dine holdkammerater ikke kan forekomme alligevel. Til sidst skal det næsten også nævnes, at I slipper for at skulle holde græsset kort og pænt. For endnu er der ikke berettet om voksende kunstgræs.

Så få bestilt lidt kunstgræs til fodboldbanen inden banen bliver én stor mudderpøl.